Over Leessst

Leessst meer

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN

Sst… Ik lees

Leessst is een uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een ijzersterk verhaal. Non-fictie of fictie maakt niet uit als het maar to the point is en met een doel.

Het doel van Podium Leessst is om creativiteit en ondernemerschap samen te brengen door van en met elkaar te leren; natuurlijk met het boek als middelpunt.

Sst… ik lees

Leessst is een uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een bijzonder verhaal. Non-fictie of fictie maakt niet uit, als het maar to the point is en met een doel.

Het doel van Podium Leessst is om creativiteit en ondernemerschap samen te brengen door van en met elkaar te leren; natuurlijk met het boek als middelpunt.

Uitgeverij

Leessst is geen traditionele uitgeverij van boeken. Wij doen het graag anders. Onze manier van uitgeven is een hybride vorm. Het is een mix van zelf uitgeven met behulp van experts waar dat nodig is in het schrijf- en uitgeefproces. We spelen in op de eigenwijsheid, eigen kunde en eigen kennis van de auteurs. Dit zijn dan ook voornamelijk ondernemers. Voor hen is onze manier ideaal om hun boek op de markt te brengen. We zijn dan ook op zoek naar trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een bijzonder verhaal die het podium willen pakken met hun boek, die zichtbaar willen zijn, iets willen nalaten en streven naar expertstatus.

Susanna is schrijver, trainer en uitgever bij Leessst. Uit eigen ervaring weet zij wat een boek voor je kan betekenen. Samen met jou en met de hulp van diverse experts uit haar netwerk helpt ze je met het uitgeven van je boek of e-book. Ze helpt je met alle praktische zaken, zoals het aanvragen van een ISBN en het aanmelden van het boek bij het Centraal Boekhuis voor verkoop via alle online verkooppunten en de boekhandel. Ze maakt een planning, houdt het overzicht en geeft marktetingtips en adviezen. Ze zoekt een geschikte drukker uit die past bij de missie van jouw bedrijf of boek en plaatst je boek gratis in de shop van Leessst. Susanna kent de wegen die je moet bewandelen op weg naar je boek én naar de verkoop van je boek.

Podium Leessst

Leren, lezen, verbinden, ondernemen, vertellen, verhalen … het zijn kernwoorden van Podium Leessst met het boek als middelpunt. Het is een platform voor auteurs, zodat ze het podium kunnen pakken, kunnen stralen, connecties kunnen maken met het bedrijfsleven, zichtbaar zijn en hun boek en zichzelf kunnen verkopen.

Praktisch gezien kun je via Podium Leessst met korting workshops en trainingen volgen, deelnemen aan de Leesssttafel, je inschrijven voor de website: www.boekeenauteur.nl, je boek plaatsen in de shop van Leessst en meedoen in marketing- en mediacampagnes van Leessst. Geef je je boek uit bij Leessst, dan kun je gebruik maken van dit podium. Wil je je als auteur aansluiten en ook het podium pakken, stuur dan een mail voor meer informatie: info@leessst.com

In de shop van Leessst staan de boeken die commercieel uitgegeven zijn bij de uitgeverij. Het is een breed scala managementboeken en boeken met een bijzonder verhaal. In de shop kun je je ook aanmelden voor de trainingen en workshops van Leessst. Lezen en leren is het motto. Veel plezier!

Doelgericht

Een doel van je boek kan zijn:

  • meer trainingen geven;
  • meer coachgesprekken voeren;
  • 10.000 stuks verkopen;
  • lezingen geven;
  • gaan knallen met je omzet;
  • de wereld iets vertellen;
  • je online en offline zichtbaarheid vergroten;
  • werken aan je imago.

Jouw lezer is onderdeel van dat doel en samen met Leessst bepaal jij wie je ideale lezer is. Leessst levert kwaliteit en helpt jou met het een passend advies en uitgeeftraject zodat jij het podium kunt pakken met jouw boek!

Een boek schrijven

Daar zou je eens een boek over moeten schrijven! Geldt dit voor jou of voor iemand in je omgeving? Neem dan contact op met Leessst en bespreek wat wij kunnen betekenen.

Publicaties van Leessst vind je in de shop.