Over Leessst

Leessst meer

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN

Sst… Ik lees

Leessst is een uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een bijzonder verhaal. Non-fictie dus. Niet verzonnen, maar to the point en met een doel.

Sst… Ik lees

Leessst is een uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een bijzonder verhaal. Non-fictie dus. Niet verzonnen, maar to the point en met een doel.

Uitgeven

Wil je jouw idee of expertise delen door een boek, ebook, magazine of whitepaper uit te geven of wil je het inzetten als marketingtool, laat je dan adviseren door Leessst. Door korte, snelle lijnen met onder andere schrijfcoaches, redacteuren, marketingexperts en drukkerijen kan Leessst jou begeleiden van idee tot verkoop.

Samen werken aan de realisatie van jouw doel en aan het tot stand komen van het boek, ebook, magazine of whitepaper, dat is wat Leessst voor jou kan betekenen. Pak jij je podium? Kom eens een kop koffie of thee drinken in Pand Raak in Schagen of pak de telefoon. Er is altijd tijd voor een vrijblijvend advies.

Schrijven

Susanna is schrijver, trainer en uitgever. Na diverse publicaties in verhalenbundels is, na een spectaculaire boekpresentatie, Susanna’s thriller Daisy bij alle online verkooppunten te koop als ebook en op papier. Na verschillende ervaringen met andere uitgeverijen, besloot ze om alles wat met het uitgeven te maken heeft zelf te gaan regelen. Ze startte haar eigen uitgeverij Leessst (sst… ik lees). Nu begeleidt ze jou van idee tot aan de boekhandel, schrijft ze zelf mee aan verschillende uitgaven en geeft ze creatieve en zakelijke schrijftrainingen.

Ze schreef de boeken Diasy, Hoe schrijf je zakelijke blogs? en het boek Sterven kan maar een keer in opdracht van Hospice Schagen.

Vormgeven

Robin Florie is vormgever, illustrator, concept artist en storyboard artist. Hij is de creatieve kracht bij Leessst. Hij ontwerpt covers voor Leessst en voor andere uitgeverijen, en maakt van elk boek een plaatje, zowel van binnen en van buiten. Hij laat je zien dat jouw boek onderscheidend kan zijn in de overvolle markt. In overleg bespreken jullie de mogelijkheden voor jouw boek en of je nog extra’s wilt zoals een boekenlegger, een flyer, visitekaartje, banners en andere uitingen om je boek zichtbaar te maken. Robin maakt het boek of het magazine drukklaar of geschikt voor het web. Ook voor de opmaak van whitepapers, ebooks, online magazines en voor illustraties kun je bij hem terecht.

Trainen

Een doel van je boek kan zijn:

  • meer trainingen geven;
  • meer coachgesprekken voeren;
  • 10.000 stuks verkopen;
  • lezingen geven;
  • gaan knallen met je omzet;
  • de wereld iets vertellen;
  • je online en offline zichtbaarheid vergroten;
  • werken aan je imago.

Jouw lezer is onderdeel van dat doel en samen met Leessst bepaal jij wie je ideale lezer is. Leessst levert kwaliteit en helpt jou met het een passend advies en uitgeeftraject zodat jij het podium kunt pakken met jouw boek! Tijdens de training Zichtbaarheid verkoopt – over boekmarketing ga je met deze doelen aan de slag. En claim jij onze tijd? Want dan gaan we samen aan de slag met de cover voor jouw boek; de voorverkoop kan beginnen!

Een boek schrijven

Daar zou je eens een boek over moeten schrijven! Geldt dit voor jou of voor iemand in je omgeving? Neem dan contact op met Leessst en bespreek wat wij kunnen betekenen.

Publicaties van Leessst vind je in de shop.