Zakelijk bloggen loont. Letterlijk!

Wist je dat:

  1. je veel meer bezoekers naar je website trekt als je blogt?
  2. je gemiddeld 5x meer bezoekers op je website krijgt als je blogt?
  3. hoe meer je blogposts gedeeld worden op sociale media, hoe geloofwaardiger je overkomt?
  4. ruim 60% van de consumenten weleens iets gekocht heeft via een blogartikel?
  5. internetgebruikers heel veel blogs lezen?
  6. je kunt bouwen aan een vertrouwensrelatie via een blog?
  7. bedrijven met een blog gemiddeld 125% meer aanvragen voor opdrachten krijgen?

“Bloggen is toch voor jongeren? Foodbloggers, fashionbloggers, reisbloggers… Je hebt blogs over wat men elke dag meemaakt, blogs over de kat van de buren en blogs over kinderen. Volgers, delers, likers… Ik heb weleens gehoord over influencers die bloggen en vloggen, maar zakelijk bloggen?”

Extra aandacht voor jouw bedrijf

Zakelijk bloggen is de manier om extra aandacht voor je website te genereren, om hoger in de ranking van Google te komen, om jouw product of dienst te verkopen en om het vertrouwen van jouw (potentiële) klanten te winnen. De feiten spreken voor zich. Een bedrijf dat zakelijk blogt, verkoopt meer, wekt vertrouwen, wordt door Google hoger gerankt en is succesvoller dan een bedrijf dat niet (wil) bloggen.

Bloggen is bovendien leuk, bindt medewerkers aan je bedrijf, geeft een gevoel van saamhorigheid, maakt menselijk en genereert direct resultaat.

Wil jij al beginnen met je eerste blog?

Zakelijke blogpagina’s schrijven is nog best lastig. Want hoe begin je? Waar ga je over schrijven? Wie wil jouw blogs lezen? En hoe zorg je er nu voor dat Google je blogs ook waardeert?

Een training volgen is een eerste stap. Dit kan in Pand Raak in Schagen, als e-learningprogramma, maar ook 1 op 1 of incompany. Je kunt ook beginnen met schrijven en je blogs laten redigeren, zodat je feedback krijgt op de door jouw geschreven teksten. Je kunt de blogs ook laten schrijven door een ervaren blogger.

52  weken zakelijk bloggen

In oktober komt het boek 52 weken zakelijk bloggen uit, vol met tips, oefeningen, theorie, inspiratie en een bonus met een leuke aanbieding. Nu kun je er echt niet meer onderuit. Een jaar lang bloggen zodat ook jouw bedrijf gaat groeien en bloeien. Leuk voor de medewerkers van jouw bedrijf of als eindejaarsgeschenk. Stuur een mail als je het alvast wil bestellen: susanna@leessst.com

En als je wilt weten wat er qua trainingen mogelijk is voor jouw bedrijf, stuur dan een mail, bel of app: susanna@leessst.com of 0616606181

Lees ook:

Een training in Pand Raak 

Waarom bloggen?

Over de trainingen

e-learning

Meer weten over bloggen?

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN