Op donderdag 14 maart aanstaande, van 16.00 tot 18.30 uur, presenteer ik in Pand Raak in Schagen mijn boek: Hoe schrijf je zakelijke blogs?
Ik ga mijn kennis delen van zakelijk bloggen, maar deel ook die van de gastbloggers uit het boek door hen het hemd van het lijf te vragen en tips te laten delen. Kortom ik neem je 14 maart mee in de wereld van bloggen onder de noemer: Hoe beleef je een boek?

Maar wie zijn nu die gastbloggers?

Ik stel ze een voor een aan je voor:

 

Monique Ooms – Ooms Communicatie

Naar Monique kijk je en luister je. Daar staat echt iemand: geïnteresseerd, eigenzinnig en toch heel inlevend. Zij leidt een gesprek zonder je het gevoel te geven dat je de regie kwijt bent, maar ze heeft de touwtjes stevig in handen.

Monique is een echte vragensteller. De juiste vragen, verrassende vragen, diepgaande vragen, luchtige vragen om het ijs te breken. Haar rol als gespreksleider of dagvoorzitter of presentator is groot. Toen ik haar opvolgde bij Fem2business, een netwerk voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland, bedacht ik dat ik heel veel van haar zou kunnen leren. Haar blog over vragen stellen is dus ook echt een aanvulling voor mijn boek Hoe schrijf je zakelijke blogs?

Hieronder een kort fragment uit haar gastblog:

De kunst is om steeds een goede, volgende doorvraagvraag te stellen, waardoor je de aandacht vasthoudt. De vraag die je zelf had willen stellen, als jij het gesprek had geleid. Dat ken je vast wel, als je naar een interview op tv kijkt. Dat je denkt: waarom stelt hij díevraag niet? Door (de juiste) vragen te stellen, kun je je publiek binden en boeien. Het werkt als een soort pageturner: je wilt steeds weten hoe het verder gaat. 

Meer weten?

Wil jij nog veel meer weten over Monique en haar vragen stellen, kom dan 14 maart a.s. naar Pand Raak. Hieronder lees je wat je nog meer kunt beleven en hoe je je kunt opgeven.

 

Over het boek

Met het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? ga je leren door te doen en combineer je theorie met praktische oefeningen.

Blogs schrijven is voor veel ondernemers of ondernemende personen niet leuk: ploeteren, zuchten, steunen, wegleggen en laten liggen, hoor je vaak. Dat hoeft niet meer, want na het lezen van dit boek, met daarin vijf gastblogs van verschillende experts, en na de oefeningen gedaan te hebben die erin staan, merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat. Je gaat de lol van een goed geschreven blog inzien en je kunt meer doen in minder tijd. De handige, inspirerende oefeningen aan het einde van het boek, geven je het zetje om te gaan zitten en te beginnen. Je leert bloggen om resultaat te halen, om zichtbaar te zijn en om je te onderscheiden.

Het boek verschijnt op 10 maart 2019 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en via alle online verkooppunten.

Een boekbeleving

Ook jij bent van harte welkom om deze boekbeleving bij te wonen. Leer en ontmoet. En woon deze bijzonder leuke middag bij. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Je entreebewijs is het boek, dat je kunt kopen voor € 19,50 pp (inclusief BTW) via de volgende link: https://shop.leessst.com/product/hoe-beleef-je-een-boek/

Wat je naast het boek, een boekbeleving, een uitbreiding van je netwerk en kennis daarvoor nog meer krijgt?

– een goed gevulde goodiebag,

– een hapje en drankje,

– maar vooral een mooie namiddag.

Aanmelden voor 14 maart

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN