Op donderdag 14 maart aanstaande, van 16.00 tot 18.30 uur, presenteer ik in Pand Raak in Schagen mijn boek: Hoe schrijf je zakelijke blogs?
Ik ga mijn kennis delen van zakelijk bloggen, maar deel ook die van de gastbloggers uit het boek door hen het hemd van het lijf te vragen en tips te laten delen. Kortom ik neem je 14 maart mee in de wereld van bloggen onder de noemer: Hoe beleef je een boek?

Maar wie zijn nu die gastbloggers?

Ik stel ze een voor een aan je voor:

Marieke Kuit – Marieke Webdesign

Marieke is nuchter, doelgericht en fris. Fris in haar ideeën, doelgericht in haar aanpak en nuchter in de omgang. Marieke weet hoe het werkt. Punt.

Marieke maakt websites die je bijblijven. Ze vertaalt jouw wensen op inspirerende wijze. Ze weet hoe ze websites moet inrichten, maar vooral ook hoe ze websites vindbaar moet maken: SEO-technisch, professioneel en verfrissend dus. Zij maakt websites die je laten zien wie jij bent. Ze is goed in programmeren en vertelt je in haar gastblog hoe jij je blogs kunt plaatsen op je website. Haar blog is echt een aanvulling voor mijn boek Hoe schrijf je zakelijke blogs?.

Hieronder een kort fragment uit haar gastblog:

Laatst vroeg mijn tante aan mij: ‘Kun je daar je brood mee verdienen? Tegenwoordig kan toch iedereen zelf een website maken?’ 

Inderdaad, tegenwoordig kun je zelf heel makkelijk een mooie website maken met behulp van een template. Alleen het ontwikkelen van een goed werkende website die hoog in Google staat, gebruiksvriendelijk is, echt laat zien wie jij bent en ook nog bezoekers aanzet om contact met je op te nemen, daar komt veel meer bij kijken dan het vullen van een template. 

Meer weten?

Wil jij nog veel meer weten over Marieke en het plaatsen van blogs, kom dan 14 maart a.s. naar Pand Raak. Hieronder lees je wat je nog meer kunt beleven en hoe je je kunt opgeven.

 

Over het boek

Met het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? ga je leren door te doen en combineer je theorie met praktische oefeningen.

Blogs schrijven is voor veel ondernemers of ondernemende personen niet leuk: ploeteren, zuchten, steunen, wegleggen en laten liggen, hoor je vaak. Dat hoeft niet meer, want na het lezen van dit boek, met daarin vijf gastblogs van verschillende experts, en na de oefeningen gedaan te hebben die erin staan, merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat. Je gaat de lol van een goed geschreven blog inzien en je kunt meer doen in minder tijd. De handige, inspirerende oefeningen aan het einde van het boek, geven je het zetje om te gaan zitten en te beginnen. Je leert bloggen om resultaat te halen, om zichtbaar te zijn en om je te onderscheiden.

Het boek verschijnt op 10 maart 2019 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en via alle online verkooppunten.

Een boekbeleving

Ook jij bent van harte welkom om deze boekbeleving bij te wonen. Leer en ontmoet. En woon deze bijzonder leuke middag bij. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Je entreebewijs is het boek, dat je kunt kopen voor € 19,50 pp (inclusief BTW) via de volgende link: https://shop.leessst.com/product/hoe-beleef-je-een-boek/

Wat je naast het boek, een boekbeleving, een uitbreiding van je netwerk en kennis daarvoor nog meer krijgt?

– een goed gevulde goodiebag,

– een hapje en drankje,

– maar vooral een mooie namiddag.

Aanmelden voor 14 maart

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN