Op donderdag 14 maart aanstaande, van 16.00 tot 18.30 uur, presenteer ik in Pand Raak in Schagen mijn boek: Hoe schrijf je zakelijke blogs?
Ik ga mijn kennis delen van zakelijk bloggen, maar deel ook die van de gastbloggers uit het boek door hen het hemd van het lijf te vragen en tips te laten delen. Kortom ik neem je 14 maart mee in de wereld van bloggen onder de noemer: Hoe beleef je een boek?
 

Maar wie zijn nu die gastbloggers?

Ik stel ze een voor een aan je voor:

 

Els Vriese – ConMar – Online & Social Media Marketing

Els is gedreven, optimistisch en deskundig. Iemand om tegenop te kijken. Als je het zelf denkt te weten, dan weet Els vaak net iets meer. Maar ze is niet betweterig, juist heel toegankelijk en oplossingsgericht. Ik heb Els leren kennen via het ondernemersnetwerk BNI in het AFAS stadion in Alkmaar.

Online zichtbaarheid is voor iedere ondernemer een must, bedacht Els enkele jaren geleden. Zij kon niet naar huis vanwege een vulkaanuitbarsting in IJsland en stond op een verre luchthaven. Er was geen communicatie met de vliegtuigmaatschappij en andere betrokken partijen mogelijk. Omdat Els op Twitter een en ander had gelezen, kon ze handelen. Tegenwoordig is de online zichtbaarheid bij grote bedrijven stukken beter. Maar hoe zit dat met jouw bedrijf? Misschien kan Els je helpen. Haar blog is echt een aanvulling voor mijn boek Hoe schrijf je zakelijke blogs?

Hieronder een kort fragment uit haar gastblog:

Maar wekelijks een nieuwe blog schrijven, kost tijd, creativiteit en energie. Je kunt veel tijd en energie besparen door slim gebruik te maken van je bestaande blogs. Dat is niet lui, maar een win-win. Een win voor jou (tijdwinst) en een win voor de lezer (extra service). Want wist je dat een boodschap gemiddeld drie keer moet aankomen, wil deze blijven hangen? Door slim hergebruik van je bestaande blogs, herhaal je dezelfde boodschap op een andere manier, in een andere vorm, op andere momenten en via andere kanalen. 

Meer weten?

Wil jij nog veel meer weten over Els en online marketing, kom dan 14 maart a.s. naar Pand Raak. Hieronder lees je wat je nog meer kunt beleven en hoe je je kunt opgeven.

Over het boek

Met het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? ga je leren door te doen en combineer je theorie met praktische oefeningen.

Blogs schrijven is voor veel ondernemers of ondernemende personen niet leuk: ploeteren, zuchten, steunen, wegleggen en laten liggen, hoor je vaak. Dat hoeft niet meer, want na het lezen van dit boek, met daarin vijf gastblogs van verschillende experts, en na de oefeningen gedaan te hebben die erin staan, merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat. Je gaat de lol van een goed geschreven blog inzien en je kunt meer doen in minder tijd. De handige, inspirerende oefeningen aan het einde van het boek, geven je het zetje om te gaan zitten en te beginnen. Je leert bloggen om resultaat te halen, om zichtbaar te zijn en om je te onderscheiden.

Het boek verschijnt op 10 maart 2019 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en via alle online verkooppunten.

Een boekbeleving

Ook jij bent van harte welkom om deze boekbeleving bij te wonen. Leer en ontmoet. En woon deze bijzonder leuke middag bij. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Je entreebewijs is het boek, dat je kunt kopen voor € 19,50 pp (inclusief BTW) via de volgende link: https://shop.leessst.com/product/hoe-beleef-je-een-boek/

Wat je naast het boek, een boekbeleving, een uitbreiding van je netwerk en kennis daarvoor nog meer krijgt?

– een goed gevulde goodiebag,

– een hapje en drankje,

– maar vooral een mooie namiddag.

Aanmelden voor 14 maart

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN