Op donderdag 14 maart aanstaande, van 16.00 tot 18.30 uur, presenteer ik in Pand Raak in Schagen mijn boek: Hoe schrijf je zakelijke blogs?
Ik ga mijn kennis delen van zakelijk bloggen, maar deel ook die van de gastbloggers uit het boek door hen het hemd van het lijf te vragen en tips te laten delen. Kortom ik neem je 14 maart mee in de wereld van bloggen onder de noemer: Hoe beleef je een boek?

Maar wie zijn nu die gastbloggers?

Ik stel ze een voor een aan je voor:

Annemie Bleeker – B2C blogger 

Via de coach en fotograaf Gerda Venema leerde ik Annemie kennen. Gerda en Annemie waren beiden bij Kracht on tour en het Gerda stelde voor om Annemie en mij te koppelen. Wat konden wij voor elkaar betekenen?

Annemie is jong, fris en enthousiast en zij combineert bloggen met Pinterest. En laat dat nu juist het sociale medium zijn waar ik niet zoveel mee kon of wilde. Ik vond het lastig om Pinterest te doorgronden en zag voor mij niet echt iets wat resultaat zou kunnen opleveren.

Annemie liet mij met andere ogen naar de zoekmachine Pinterest kijken. Ze heeft meer dan 20.000 bezoekers per maand op haar site door Pinterest te gebruiken. Ik was en ben onder de indruk. Zij is een aanvulling voor mijn boek Hoe schrijf je zakelijke blogs?

Hieronder een kort fragment uit haar gastblog:

Pinterest is een visuele zoekmachine. Mensen die het platform gebruiken zijn ergens naar op zoek of doen inspiratie op voor een volgende aankoop. Pinterest werkt daarom hetzelfde als Google. Elke afbeelding die gedeeld wordt, moet de juiste informatie bevatten. Anders komt hij niet tevoorschijn in de zoekresultaten. 

De pinbeschrijving van je afbeelding is dan ook essentieel om meer mensen naar je blog te krijgen.

Meer weten?

Wil jij nog veel meer weten over Annemie en Pinterest, kom dan 14 maart a.s. naar Pand Raak. Hieronder lees je wat je nog meer kunt beleven en hoe je je kunt opgeven.

 

Over het boek

Met het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? ga je leren door te doen en combineer je theorie met praktische oefeningen.

Blogs schrijven is voor veel ondernemers of ondernemende personen niet leuk: ploeteren, zuchten, steunen, wegleggen en laten liggen, hoor je vaak. Dat hoeft niet meer, want na het lezen van dit boek, met daarin vijf gastblogs van verschillende experts, en na de oefeningen gedaan te hebben die erin staan, merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat. Je gaat de lol van een goed geschreven blog inzien en je kunt meer doen in minder tijd. De handige, inspirerende oefeningen aan het einde van het boek, geven je het zetje om te gaan zitten en te beginnen. Je leert bloggen om resultaat te halen, om zichtbaar te zijn en om je te onderscheiden.

Het boek verschijnt op 10 maart 2019 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en via alle online verkooppunten.

Een boekbeleving

Ook jij bent van harte welkom om deze boekbeleving bij te wonen. Leer en ontmoet. En woon deze bijzonder leuke middag bij. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Je entreebewijs is het boek, dat je kunt kopen voor € 19,50 pp (inclusief BTW) via de volgende link: https://shop.leessst.com/product/hoe-beleef-je-een-boek/

Wat je naast het boek, een boekbeleving, een uitbreiding van je netwerk en kennis daarvoor nog meer krijgt?

– een goed gevulde goodiebag,

– een hapje en drankje,

– maar vooral een mooie namiddag.

Aanmelden voor 14 maart

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN