Op donderdag 14 maart aanstaande, van 16.00 tot 18.30 uur, presenteer ik in Pand Raak in Schagen mijn boek: Hoe schrijf je zakelijke blogs?
Ik ga mijn kennis delen van zakelijk bloggen, maar deel ook die van de gastbloggers uit het boek door hen het hemd van het lijf te vragen en tips te laten delen. Kortom ik neem je 14 maart mee in de wereld van bloggen onder de noemer: Hoe beleef je een boek?

Maar wie zijn nu die gastbloggers?

Ik stel ze een voor een aan je voor:

 

Wendy Meerhof – Het Hof van Meer coaching

Ze is niet mijn zus en geen familie, maar we kunnen het erg goed met elkaar vinden en vullen elkaar aan in onze verschillen. Wendy en ik worden vaak met elkaar verward of men denkt dat we zussen zijn. Dit is helemaal niet vervelend overigens, en juist om wie Wendy is heb ik haar gevraagd voor een gastblog. Zij helpt je over drempels en zet de zaken even goed op een rijtje. En dat is ook bij mij soms broodnodig.

Te hard werken en jezelf uit het oog verliezen is voor veel ondernemers een valkuil. Misschien vind je jezelf niet goed genoeg of vraag je je af wanneer je door de mand gaat vallen. Al die belemmerende gedachten staan ook het bloggen in de weg en dus je online zichtbaarheid. Wendy helpt je om deze gedachten om te zetten, zodat ook jij kunt vlammen! Haar blog is echt een aanvulling voor mijn boek Hoe schrijf je zakelijke blogs?

Hieronder een kort fragment uit haar gastblog:

Als je merkt dat het schrijfproces stagneert, komt dat waarschijnlijk doordat je gedachtes met je aan de haal gaan. Ze fluisteren dat je eerst nog verder research moet doen of twijfelen of het wel goed genoeg is. Dat het te simpel is of juist te ingewikkeld, te onduidelijk of te amateuristisch et cetera. Ga dan terug naar je voornemen om het simpel te houden, dat het een experiment is en dat perfect niet bestaat.

 

Meer weten?

Wil jij nog veel meer weten over Wendy en jouw drempels overstappen, kom dan 14 maart a.s. naar Pand Raak. Hieronder lees je wat je nog meer kunt beleven en hoe je je kunt opgeven.

 

Over het boek

Met het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? ga je leren door te doen en combineer je theorie met praktische oefeningen.

Blogs schrijven is voor veel ondernemers of ondernemende personen niet leuk: ploeteren, zuchten, steunen, wegleggen en laten liggen, hoor je vaak. Dat hoeft niet meer, want na het lezen van dit boek, met daarin vijf gastblogs van verschillende experts, en na de oefeningen gedaan te hebben die erin staan, merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat. Je gaat de lol van een goed geschreven blog inzien en je kunt meer doen in minder tijd. De handige, inspirerende oefeningen aan het einde van het boek, geven je het zetje om te gaan zitten en te beginnen. Je leert bloggen om resultaat te halen, om zichtbaar te zijn en om je te onderscheiden.

Het boek verschijnt op 10 maart 2019 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en via alle online verkooppunten.

Een boekbeleving

Ook jij bent van harte welkom om deze boekbeleving bij te wonen. Leer en ontmoet. En woon deze bijzonder leuke middag bij. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Je entreebewijs is het boek, dat je kunt kopen voor € 19,50 pp (inclusief BTW) via de volgende link: https://shop.leessst.com/product/hoe-beleef-je-een-boek/

Wat je naast het boek, een boekbeleving, een uitbreiding van je netwerk en kennis daarvoor nog meer krijgt?

– een goed gevulde goodiebag,

– een hapje en drankje,

– maar vooral een mooie namiddag.

Aanmelden voor 14 maart

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN