Wat is een vernissage?

Een boek uitgeven is nogal een ding. Voor de auteurs met wie ik samenwerk, maar ook voor mij als ‘ervaren’ schrijver, uitgever en trainer. Mijn eigen boek uitgeven betekende een reis door de wereld van bloggen. Hoe schrijf je zakelijke blogs? En hoe word je gevonden? Voor wie schrijf je en wat ga je vertellen? Waar ga je je blogs delen? En helpt het nu echt dat bloggen? Naast mijn eigen expertise besloot ik ook de expertises te delen van anderen. Vijf gastbloggers schreven speciaal voor het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? een gastblog. En zij kregen natuurlijk het eerste exemplaar uitgereikt tijdens mijn boekpresentatie of met een mooi woord vernissage.

Stap in de wereld van zakelijk bloggen

Als cadeau voor de presentatie van mijn boek kreeg ik van mijn man en dochter de video Stap in de wereld van zakelijk bloggen. Ik ben natuurlijk ontzettend trots op het resultaat en deel hem graag met jullie: Stap in de wereld van zakelijk bloggen

Robin Florie Entertainment Design maakte de tekeningen in dit filmpje, maar is een echte kunstenaar als het gaat om concept art, entertainment design, storyboarding, character design, environment design en illustraties voor boeken.

Content verzamelen

Omdat bloggen gaat over het creëren van content, maar alleen een tekst ook maar alleen een tekst is, vroeg ik fotograaf Richard Rood of hij foto’s wilde maken om deze bijzonder middag vast te leggen. De foto’s op mijn website en de foto’s in de shop van Leessst komen van zijn hand. Ik ben altijd blij en trots als ik met Richard mag samenwerken.

Een video is een uitstekende manier om je presentatie vast te leggen en je kunt hem gelijk gebruiken als trailer. Dit is een prachtig verslag van mijn #boekpresentatie of, met een mooi woord, #vernissage geworden. Dank je wel Joost Hattink van Hattink producties voor dit prachtige document!

Video Boekpresentatie Hoe schrijf je zakelijke blogs?

Aandacht voor je boek

Al deze media geven aandacht aan het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? En het werkt. Mijn trainingen lopen vol, mijn boek wordt goed verkocht in mijn shop en bij andere online verkooppunten en ik ben gevraagd om incompany zakelijke schrijftrainingen te geven. Ik ben benieuwd wat er nog volgt.

Ook voor de uitgeverij heeft dit goed gewerkt. Met verschillende auteurs heb ik de mogelijkheden van het uitgeven van een boek besproken en er gaan veel mooie titels gepresenteerd worden dit jaar.

Dit doet een boekpresentatie voor jou!

Ik drink graag een kop koffie of thee met je om te bespreken wat een boek voor jou of je bedrijf kan betekenen.

susanna@leessst.com

 0616606181

Training Zakelijk bloggen

Leessst | Uitgeven

Leessst | Trainen

Schrijfcoaching

Het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? is hier te koop

Waarom zakelijk bloggen?

Koop het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs? hier

LEESSST, jouw uitgeverij in Schagen