Waarom bloggen?

Wist je dat blogposts voor meer traffic op je website zorgen? En dat je meer aanvragen en leads krijgt via een blogbericht dan via een gewone pagina op je website? Influencers maken grif gebruik van blogs en denk maar eens aan dat artikel in de krant, dat tot veel naamsbekendheid leidde. Een blog is als je bericht in de krant, maar dan met een veel groter bereik. Jouw publiek vind je op internet, misschien op sociale media, maar zeker via een zoekmachine als Google.

Is bloggen iets voor mijn bedrijf en wat vertel ik dan?

Bloggen is interessant voor ieder bedrijf. Op je website staan waarschijnlijk je producten, of de diensten die je aanbiedt. Maar wat kun je er allemaal over vertellen… dat staat vaak niet op je site. Welk gevoel kun jij de mensen geven? En hoe leidt jouw dienst tot een hogere omzet voor je klant? Geef je overzicht, bied je veiligheid, garandeer jij minder ziekteverzuim of zijn tevreden klanten het doel?

Denk ook eens aan het delen van positieve klantbelevingen, referenties, of de schat aan informatie die jij hebt. Je kunt dit allemaal kwijt op een blogpagina. En delen maar!

Hoe begin je met een blog?

Maar hoe begin je en waar moet je allemaal aan denken? Want je wilt goed geschreven teksten met een heldere boodschap, die ook nog gewaardeerd worden door Google. En is dat belangrijk? Ja, in deze tijd waarin alle communicatie je soms letterlijk om de oren vliegt, wil jij opvallen, leuk gevonden worden, mensen écht bereiken. Dit kunnen jij en je medewerkers ook. En ik kan jullie leren hoe je dit gaat aanpakken en handvatten geven om nog beter te worden.

Train je team!

Durf jij het aan?

Ik ben Susanna Florie, schrijver, trainer en uitgever bij Leessst en ik train (communicatie)medewerkers, managers en ondernemers, om echt die stap naar goed geschreven teksten en vindbaarheid te zetten.

Ik kom graag vrijblijvend een kop thee drinken om samen de kansen voor jouw onderneming te bespreken: 0616606181 of info@leessst.com

Ik wil een afspraak makan

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN