Leessst helpt je bij de vormgeving van je boek, bedrijfsverhaal, magazine of whitepaper en verzorgt de illustraties

leessst meer

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN

Vormgeving

Een boek, e-book, bedrijfsverhaal of whitepaper schrijf je en geef je uit om te laten zien. Je steekt je kop boven het maaiveld uit, je pakt je podium en je zet jouw ideeën, theorieën, kennis of verhaal in de markt. Definitief. Een aansprekende cover die wat extra’s geeft en beeldmateriaal wat jouw verhaal versterkt is essentieel om op te vallen in de markt.

Wil je opvallen met jouw verhaal? Laat Leessst het dan vormgeven.

Vormgeving

Een boek, ebook, bedrijfsverhaal of whitepaper schrijf je en geef je uit om te laten zien. Je steekt je kop boven het maaiveld uit, je pakt je podium en je zet jouw ideeën, theorieën, kennis of verhaal in de markt. Definitief. Een aansprekende cover die wat extra’s geeft en beeldmateriaal wat jouw verhaal versterkt is essentieel om op te vallen in de markt.

Wil je opvallen met jouw verhaal? Laat Leessst het dan vormgeven.

Neem contact op
  • Een opvallende en aansprekende cover voor je boek, e-book, bedrijfsverhaal of whitepaper

  • Het vergroten van je zichtbaarheid door opvallende designs of illustraties

  • Doordat jij impact maakt met jouw boek, word je gevraagd voor trainingen, coachgesprekken of een grotere oplage van jouw produkt

  • Jouw boek illustreert je verhaal

  • Een vormgeving van je cover en verhaal voor een complementaire uitstraling met je onderneming

Leessst geeft jou een herkenbaar, sociaal en ondernemend imago door je te helpen met de vormgeving van jouw boek, e-book, bedrijfsverhaal of whitepaper. 

Afspraak over vormgeving

In Pand Raak of via Skype
Robin Florie is de creatieve kracht van Leessst, hij helpt je met het uitzetten van een plan om de vormgeving van je boek, ebook, bedrijfsverhaal of whitepaper te creëren en hij begeleidt je in het hele vormgeefproces.

Een afspraak inplannen

Met jouw verhaal naar een hoger plan!

Neem contact op