INCOMPANY

Leessst zorgt ervoor dat de teksten van jouw bedrijf opvallen en onthouden worden. Je boekt direct resultaat en ondersteunt de richting die jij met jouw onderneming wilt opgaan.

EEN TRAINING INCOMPANY?

Schrijft jouw team de blogs en webteksten op de bedrijfswebsite zelf, maar is het lastig om de juiste toon te vinden? Of wil je gevonden worden met de juiste zoektermen zonder dat de teksten te statisch worden? Misschien weet jouw team fantastische content te plaatsen op de site, maar worden ze te weinig gelezen.

Met de training Blogs en webteksten schrijven of de training Zakelijke teksten schrijven die ik bij jou op locatie geef, kan ik uitkomst bieden.

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training laat ik jouw team zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jullie product of dienst.

WAT HOUDT DE TRAINING IN?

Tijdens de training krijgt iedereen handvatten hoe je ideeën op papier kunt zetten. Hoe schrijf je business to business en hoe blijven de teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan de website, dus ook aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee, maar hoe worden ze gevonden (SEO) en wat kun je zelf doen in het schrijfproces.

Met de groep gaan jullie aan de slag, jullie krijgen persoonlijke feedback op jullie eigen teksten, leren van elkaar en krijgen de tips die nodig zijn om de perfecte zakelijke teksten te schrijven.

Ik kom graag bij jullie langs om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. Stuur een mail naar info@leessst.com of bel naar 0616606181 voor een afspraak.

Ik wil deze training volgen

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN