TRAINING BLOGS EN WEBTEKSTEN SCHRIJVEN COMPLEET

 

Op 19 oktober 2018 geeft Leessst de Training Blogs en Webteksten Compleet in Pand Raak in Schagen van 9.30 tot 16.00 uur. De kosten voor deze dag zijn €195,- ex BTW inclusief een uitgebreide hand-out, schrijfwaren en een lunch bij Pand Raak.

DOEL VAN DE ONLINE TRAINING

  • Je creëert overzicht en helderheid in je teksten, voor jezelf en op je website
  • Je teksten worden gevonden en gedeeld door jouw doelgroep
  • De content die je schrijft, wordt gewaardeerd door jouw klanten en door Google

En dit alles op een eenvoudige en snelle manier. Jouw webteksten en blogpagina’s zorgen voor meer (inter)actie op jouw site en dus voor meer omzet

Na deze training kun jij heldere teksten schrijven voor jouw doelgroep; teksten die SEO geschreven zijn en die dus gevonden worden. Je weet hoe belangrijk de koppen en tussenkoppen zijn van jouw teksten, hoe je een goede webtekst of blogpagina opbouwt en je weet hoe je ze via de verschillende Social Media-kanalen kunt delen. Ook weet jij hoe belangrijk het is voor een tekst om vragen te stellen. En je kunt dit allemaal op een eenvoudige en snelle manier toepassen!

DOCENT

Susanna Florie is schrijfster, uitgever en trainer bij Leessst in Schagen. Schrijven is haar passie en wat is er nu leuker om je passie te kunnen delen? Ze doet dat door middel van creatieve schrijfworkshops en –cursussen en door het geven van zakelijke schrijftrainingen en het aanbieden van deze training. Susanna schrijft voor opdrachtgevers content en schrijft websiteteksten en blogpagina’s voor verschillende grote bedrijven.

Robbert Vrijbloed van Yacht.Digital geeft een presentatie over het technische aspect van SEO schrijven.

ONDERSCHEIDEND

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training Blogs en Webteksten Schrijven laat ik jou zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jouw product of dienst.

VOOR WIE?

De training Blogs en Webteksten Schrijven is voor iedereen die schrijft voor een bedrijfswebsite en voor diegene die aandacht voor die bedrijfswebsite wil. Want je wilt jouw product verkopen, je dienst aanbieden, je wilt je website laten zien.

Het lijkt inderdaad heel simpel: schrijven. Maar hoe begin je? Hoe word je gevonden? En hoe onthoudt men je? Tijdens de training krijg je handvatten hoe je jouw ideeën op papier kunt zetten. Wat zijn de valkuilen van blogs en webteksten schrijven en hoe blijven jouw teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan jouw website, dus aan aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee.

INCOMPANY – E-LEARNING – 1OP1

De training kan ook volledig gericht op jouw bedrijf gegeven worden. Een training Blogs en Webteksten Schrijven incompany of je schrijft samen met schrijfster Susanna Florie aan jouw eigen teksten: persoonlijke feedback, talloze ideeën en direct toepasbare tips voor jouw bedrijf in de één op één training bij Pand Raak. Via e-learning kun je het programma ook volgen.

Ik wil deze training volgen

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN