Trainen

Leessst meer

LEESSST: In een kleine groep werken aan jouw boek of plan voor boekmarketing

BEKIJK DE DATA

Wil jij jouw podium pakken?

Een boek schrijven, uitgeven en verkopen hoe doe je dat? Leessst geeft de workshop Pak je podium, schrijf een boek en de workshop Boekmarketing zodat jij voldoende tools hebt om aan de slag te gaan!

Wil jij jouw podium pakken?

Een boek schrijven, uitgeven en verkopen hoe doe je dat? Leessst geeft workshops zodat jij voldoende tools hebt om aan de slag te gaan!

Welke workshops geeft Leessst

Pak je podium, schrijf een boek

Wil je in een kleine groep werken aan jouw boek? Met oefeningen raak je jouw creativiteit en je gaat aan de slag met het schrijven van je achterflaptekst, je leert hoe je structuur in je boek kunt aanbrengen en we maken samen een uitgeefplan. Ga voor de eerstvolgende datum naar de agenda.

Ja, ik schrijf me in

1 op 1 coaching

In Pand Raak of via Skype
Susanna Florie duikt samen met jou in het verhaal dat je wilt vertellen. Ze helpt je met het uitzetten van de structuur, leert je wat perspectief is, hoe je jouw doelen met het boek kunt behalen en begeleidt je in het hele schrijfproces.

Ja, ik maak een afspraak
Maak een afspraak

Boekmarketing

In Pand Raak 
Janke Papa van Het Plan marketing en meer…  en Susanna Florie helpen jou met de marketing van je boek, je maakt een klantreis, schrijft de teksten van je cover en gaat een praktisch plan maken voor de verkoop van jouw boek.

Ja, ik wil mijn boek verkopen
Ja, ik wil mijn boek verkopen