Hoe wij samenwerken?

Sociaal

Vorige week vrijdag werd mij de vraag gesteld waarom ik altijd zo aardig ben voor Eveline. Ik deel haar berichten, like ze en deel ook nog op sociale media. Bovendien gun ik haar werk en vind ik haar erg aardig.

Of ik niet te sociaal was…

We kunnen lezen en schrijven met elkaar

Eveline en ik kennen elkaar pas een jaar in real life, maar vanaf het begin was er een klik. We hebben dezelfde interesses (lezen en schrijven), doen dat ook nog eens als werk en raken niet uitgepraat over… je raadt het al, lezen en schrijven. Toch zijn we verschillend, en al doen we dezelfde dingen soms en begrijp ik ook waarom men denkt dat we concurrenten of in ieder geval concullega’s zijn, wij zien dat niet zo.

Enige overlap is er en soms moeten we ook echt even bespreken of we niet teveel in elkaars vaarwater zitten, maar waar wij van een mooie samenwerking overtuigd zijn, zijn anderen dat nog niet helemaal. Het geeft niet en waarom zou ik het ook gaan uitleggen als wij weten hoe het zit?

Van idee tot boekhandel

Ik doe het toch…

Elibro Tekst en Redactie is het bedrijf van Eveline. Leessst is mijn uitgeverij. Wij begeleiden mensen van een idee tot in de boekhandel. De overlap zit hem in de schrijfcoaching, vooral bij managementboeken, dat is wat wij allebei doen, maar we zijn ervan overtuigd dat de ondernemers of ondernemende personen die ons vragen om te helpen bij het schrijven van een boek of bij Eveline of bij mij passen. Bovendien kunnen wij niet alleen de hele markt bedienen. Ik schrijf mee aan de boeken als daarom gevraagd wordt en als er een klik is met de opdrachtgever, terwijl Eveline je helpt om te schrijven vanuit je hart. Verder zijn mijn specialisaties thrillers en kinderboeken.

Experts

Eveline is als Neerlandicus een meester in redactie en tekstcorrectie. Daar kan ik niet tegenop en ik vraag haar graag om hulp bij de boeken die ik uitgeef. Ik regel daarentegen het complete plaatje: een ISBN, levering aan het Centraal Boekhuis, de vormgeving en opmaak van het boek en de cover, het drukwerk, de verkoop en de marketing; het uitgeefproces dus.

We bijten elkaar dus niet, maar vullen elkaar aan. Leren van elkaar en raken nooit uitgepraat over ons werk.

We geven samen schrijfochtenden, delen, liken, vullen aan en gunnen iedereen zo’n sparringpartner.

En nu je weet hoe het zit, wil je ons vast inschakelen voor jouw boek…

Mail dan naar info@elibrotekstenredactie.com of naar info@leessst.com en ga vrijblijvend het gesprek aan.

Stap voor stap naar het uitgeven van jouw boek

Een afspraak maken?

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN