Over Leessst

leessst meer

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN

Ssst… Ik leessst

Leessst is een uitgeverij en tekst- en trainingsbureau voor ondernemers, trainers, coaches, experts en communicatiemedewerkers.

Ssst… Ik leessst

Leessst is een uitgeverij en tekst- en trainingsbureau voor ondernemers, trainers, coaches, experts en communicatiemedewerkers.

Uitgeven

Wil je jouw idee of expertise delen door een boek uit te geven of inzetten als marketingtool, laat je dan adviseren door Leessst. Door korte, snelle lijnen met onder andere redacteuren, vormgevers en drukkerijen kan Leessst jou begeleiden van idee tot boekhandel. Ook voor kleinere uitgaven zoals een verhalenbundel of een bundeling van columns of gedichten ben je bij Leessst van harte welkom.

Schrijven

Susanna Florie is schrijfster, trainer en uitgever bij Leessst. Ze schrijft website teksten, blogpagina’s, referenties, persberichten, content voor sociale media en promotieteksten voor verschillende bedrijven. Ook schrijft ze als ghostwriter mee aan verschillende boeken. Door middel van een (telefonisch) interview vertelt ze het verhaal van jouw onderneming of geslaagde transactie (storytelling).

Trainen

Susanna ontwikkelt online schrijftrainingen en traint ondernemers en communicatiemedewerkers binnen bedrijven. Ze helpt ze met het vergroten van de zichtbaarheid en met online- en offlinecommunicatie.

Susanna geeft trainingen blogs en website teksten schrijven en samen met redacteur Eveline geeft ze de masterclass Ben jij expert? Schrijf een boek!

Ook voor de cursus thrillerschrijven en de cursus schrijven en illustreren ben je bij Leessst van harte welkom.

Over Susanna Florie

Susanna is uitgever en schrijfcoach. Ze helpt ondernemers, coaches, trainers, experts, communicatiemedewerkers en VA’s met zichtbaar zijn d.m.v. tekst. Dit kan door begeleiding bij het schrijven en uitgeven van een boek, maar dit doet zij ook door trainingen te geven op het gebied van zakelijk bloggen en zakelijke teksten schrijven.

Na diverse publicaties in verhalenbundels, is, na een spectaculaire boekpresentatie, Susanna’s thriller Daisy bij alle online verkooppunten te koop; als ebook en ook op papier. Na verschillende ervaringen met andere uitgeverijen, besloot ze om alles wat met het uitgeven te maken heeft, zelf te gaan regelen. Ze startte haar eigen uitgeverij Leessst (sst… ik lees). Nu begeleidt ze jou van idee tot aan de boekhandel, schrijft ze zelf mee aan verschillende uitgaven en geeft ze creatieve en zakelijke schrijftrainingen.

Er staan behoorlijk wat publicaties op stapel voor 2018 en ze timmert behoorlijk aan de weg door haar persoonlijke aanpak en deskundige kijk op het uitgeefproces. Hieronder vind je een selectie van boeken die door Leessst zijn uitgegeven: