Wat is het verhaal van jouw bedrijf?

Wat is het verhaal van jouw bedrijf en hoe deel je dit op sociale media, in een blog, op je website, in nieuwsbrieven en persberichten. Hoe vertel je dit verhaal tegen de mensen in je omgeving, tegen zakenrelaties en tegen (potentiële) klanten? Wil je er een boek of e-book over schrijven of ondersteunt het vooral je missie en je doel?

Hoe stap je over drempels? Hoe vertel je jouw verhaal op een manier zodat lezers of toehoorders je begrijpen?

En nog belangrijker, wat levert het verhaal van jouw bedrijf je op? Dit kan omzet zijn, maar veel belangrijker nog, welke les vertelt jouw verhaal. Hoe zorgt het verhaal van jouw bedrijf ervoor dat je jouw doelen gaat halen?

Over vertrouwen

  • Wil je dat men je leert kennen, gaat vertrouwen en je daarna de opdrachten gaat gunnen? Of wil je jouw product onder de aandacht brengen en zo je verkopen omhoog stuwen? Misschien is jouw verhaal zo bijzonder dat het verteld ‘moet’ worden en heb je geen doel, behalve dat je het wilt vertellen.
  • Wil je de mensen iets leren en jouw kennis delen? En hoe doe je dit dan?
  • En gaat jouw verhaal in een rechte lijn van A naar B of was toch liever naar C gegaan? Is jouw weg vol hobbels en bobbels en is het lastig om hier mee om te gaan?

Gebruik je website, een blog, deel op sociale media of in de kracht. Schrijf een boek of maak een magazine. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden wat je met jouw verhaal kunt doen.

Masterclass

In de masterclass van 21 september a.s. laat ik je zien wat er mogelijk is. Alle bovenstaande vragen komen aan bod. Je krijgt handige tips en handvatten om mee aan de slag te gaan, je leert zakelijke teksten pakkend te maken en je zult merken dat de drempels die jou tegenhouden helemaal niet zo hoog zijn. Tools, tips en trics dus! Aan de slag!

Je kunt je inschrijven voor deze masterclass door een mail te sturen naar inschrijven@leessst.com. Doe je mee?

Lees ook:

Wat is storytelling?

Trainingen van Leessst

Trainingen incompany

DOCENT

Susanna Florie is schrijfster, uitgever en trainer bij Leessst in Schagen. Schrijven is haar passie en wat is er nu leuker om je passie te kunnen delen? Ze doet dat door middel van creatieve schrijfworkshops en –cursussen en door het geven van zakelijke schrijftrainingen en het aanbieden van deze masterclass.

ONDERSCHEIDEND

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de Masterclass Storytelling laat ik jou zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jouw product of dienst.

VOOR WIE?

De Masterclass Storytelling is voor iedereen die een verhaal heeft en voor diegene die er aandacht voor wil. Want je wilt jouw product verkopen, je dienst aanbieden, je wilt je website laten zien en je verhaal vertellen.

INCOMPANY – 1OP1

De masterclass kan ook volledig gericht op jouw bedrijf gegeven worden. Je schrijft samen met schrijfster Susanna Florie aan jouw eigen teksten: persoonlijke feedback, talloze ideeën en direct toepasbare tips voor jouw bedrijf in de één op één training bij Pand Raak.

Ik wil deze training volgen

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN