Samenwerken

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe plannen en vooral nieuwe boeken! Ja, dat is toch waar wij voor staan… boeken. Maar er is meer. Want Leessst groeit, wij groeien en wij zijn ook eindelijk officieel en zakelijk gezien wij. Na drie jaar facturen heen en weer sturen, zijn we sinds 1 januari 2020 Leessst V.O.F. en houden we fulltime kantoor in Pand Raak in Schagen.

Dit betekent dat wij ondanks onze eigen identiteit nog beter kunnen samenwerken, dat uitgeven bij Leessst betekent dat we nog doelgerichter en creatiever kunnen werken, nog meer bijzondere uitgaven kunnen maken en nog meer voor onze auteurs kunnen betekenen.

Uitbreiden

We gaan onze dienstverlening ook uitbreiden, omdat hier tijd en ruimte voor is. Omdat wij willen blijven ontwikkelen en meer mogelijkheden zien voor zichtbaarheid en expertstatus.

Juist voor degenen die bij ons een boek uitgeven op papier of als ebook.

Wij breiden uit met:

  • Het uitgeven van luisterboeken en podcasts
  • Het uitgeven van (bedrijfs)magazines online en op papier
  • De verkoop van meer boeken in de webshop
  • Het vormgeven van ebooks en whitepapers voor de zakelijke markt
  • Het regelen van boekingen voor lezingen en workshops van onze auteurs en experts
  • Illustratieverzorging voor de zakelijke markt
  • Het delen van successen op het gebied van (boek)marketing middels verschillende activiteiten en bijeenkomsten, want wat kunnen wij van elkaar leren?

We hebben ongelooflijk veel zin in 2020 en houden jullie de komende weken op de hoogte van alle plannen en zullen een en ander natuurlijk toelichten in blogs en berichten en op de website kenbaar maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Leessst op sociale media voor het laatste nieuws!

Robin en Susanna Florie

Ja, ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

LinkedIn

Facebook

Website blog

LEESSST, jouw uitgeverij in Schagen