Mijn eigen plek!

Daar zit ik dan, mijn eerste werkdag in mijn eigen kantoor. Weliswaar twee dagen mijn plek, maar van mij. Mijn eigen ruimte, een superfijne plek waar ik me op mijn gemak voel, waar ik rust ervaar een die ik het liefste de hele week zou huren. Maar daar snelt mijn ambitie alweer vooruit op het moment.

Stap voor stap

Alles gaat snel: werk stapelt zich op, je bent alert, informatie blijft komen, rennen van afspraak naar afspraak. Hoe mooi is het om op deze plek ‘gewoon’ te kunnen werken. Om hier mezelf te mogen zijn. Ik heb besloten om hier nu echt even te zijn. Alleen maar te zijn. Laptop, kopje thee, schrijfboekje, boeken om me heen verzamelt, M&M’s van de meiden gehad. Ik wil niets meer dan dit.

Stap voor stap

Pand Raak is de plek waar ik flex, waar ik trainingen geef, waar ik stappen maak en waar ik me thuis voel. Welkom. De geluiden hierboven zijn nieuw, maar voelen vertrouwd. Fijn dat ik hier mag zijn, klanten mag ontvangen, auteurs mag trainen, mag werken aan boeken van mensen die dromen van die signeersessie, van een expertstatus of die graag iets na willen laten.

Stap voor stap

Op naar fulltime kantoorruimte, op naar de leukste klanten van de wereld. Op naar een groot Leessst. Die ambitie is niet te stoppen.

Ik geniet van elke stap die ik zet. Intens. Blij. Ik leer, ik groei, ik onderneem, ik geniet.

En ik heb mijn eigen plek! Joehoeoeoeoeoe! Trots.

Kom je ook een keer genieten, leren, groeien, beleven en nog veel meer? Je bent van harte welkom.

Stap voor stap naar het uitgeven van jouw boek

Leessst trainingen

Leessst uitgeven

Leessst schrijven

Een afspraak maken?

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN