Leessst voor iedereen die schrijft

Leessst meer

1 op 1 naar meer zichtbaarheid en expertstatus

BEKIJK DE DATA

Ga voor zichtbaarheid en expertstatus!

 Je krijgt 1 op 1 of tijdens een (online) training de tools om een boek, ebook of whitepaper te schrijven en uit te geven, een infographic of een cover voor je boek te maken, zakelijke blogs te schrijven, lezingen te geven, je boek te verkopen of een longpaper te schrijven.

Ga voor zichtbaarheid en expertstatus!

 Je krijgt 1 op 1 of tijdens een (online) training de tools om een boek, ebook of whitepaper te schrijven en uit te geven, een infographic of een cover voor je boek te maken, zakelijke blogs te schrijven, lezingen te geven, je boek te verkopen of een longpaper te schrijven.

Wat kun je leren van Leessst?

Training Zakelijk Bloggen 1 op 1

Wil jij blogs schrijven die gevonden, gelezen en gedeeld worden, die resultaat opleveren en 1 op 1 aandacht? Jij gaat voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Na de een op een meeting merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat, je hoeft niet meer te ploeteren en je haalt direct resultaat uit jouw blog. De praktische, inspirerende oefeningen en de theorie met voorbeelden uit de praktijk zetten je op een positieve manier aan het werk.

Ja, ik ga voor de 1 op 1 training zakelijk bloggen

Hoe schrijf je een whitepaper? 1 op 1 training

Een whitepaper is een prima manier om kennis te delen en gaat inhoudelijk een stuk verder dan een blog: het onderschrijft jouw expertstatus. Een whitepaper is een zogenaamde leadmagneet: je trekt potentiële mensen naar je website en geeft ze behalve informatie ook een oplossing of de mogelijkheid om tot een oplossing te komen. Je bouwt vertrouwen op en bindt klanten aan je bedrijf. En het is niet alleen maar weggeven, want jij maakt ze duidelijk dat ze jou als expert nodig hebben.

Ja, ik ga voor de 1 op 1 training hoe schrijf je een whitepaper

Judge a book by its cover!

Een goede cover is een essentieel onderdeel van je boek. Welke kleuren gebruik je? Welke afbeelding, foto of graphic staat er op de voorkant? Spreekt je beeld de titel tegen of versterkt het deze juist? Wat kun je toevoegen aan de cover om deze nog meer opvalwaarde te geven online en in de boekhandel? Welke verrassing heb jij in petto voor de koper van je boek?

Samen met Robin (vormgever en illustrator) en Susanna (schrijver en uitgever) ga je aan de slag met de cover van jouw boek. Denk hierbij aan het design, de achterflaptekst, een promotietekst, een brainstorm voor de titel en/of ondertitel en de biografie voor op je boek.
Vertel me meer over het maken van mijn cover

Structuursessie voor je boek

Als je een idee hebt voor je boek is het fijn om voordat je begint met schrijven na te denken over de structuur van je boek. Wat is je missie en visie met je boek? Welke lezer wil je bereiken? Hoe ga je je boek opbouwen en hoe onderscheid je hoofdzaken van bijzaken. Werken vanuit een bepaalde structuur kan je houvast geven en hiermee houd je wat én wie je wilt bereiken strak voor ogen.

Samen met Susanna (schrijver en uitgever) ga je aan de slag om de eerste stappen op weg naar jouw boek te zetten. Denk hierbij aan het ordenen van je ideeën, het opschrijven van de missie en visie van je boek, het bepalen van de ideale lezer en een praktische structuursessie waarin je de hoofdlijnen van je verhaal op papier zet.
Vertel me meer over de structuursessie voor mijn boek
schrijftip

Zichtbaarheid verkoopt

Ben jij een boek aan het schrijven? Of heb je net een boek geschreven en kijk je vol spanning uit naar de verkoopresultaten?

Wist je dat je het verkoopresultaat van je boek positief kunt beïnvloeden door aan je online zichtbaarheid te werken? Dat je dat kunt doen door te zorgen dat je potentiële klant je in alle fasen van de klantreis tegenkomt en zich aangesproken voelt door jouw content?

Tijdens de workshop ‘zichtbaarheid verkoopt’ leer je hoe!

Je gaat in één dag grote stappen zetten naar een betere offline en online zichtbaarheid in jouw markt. Je klanten weten je te vinden, de verkoop van je boek zal toenemen en het doel dat je met je boek hebt gesteld wordt gerealiseerd.

Ja, ik wil mijn boek verkopen

De weg naar je boek – een uitgeefplan

Je weet waar je boek over gaat, wie je ideale lezer is, welke boodschap je wilt vertellen en dat je wilt beginnen. Maar welke stappen ga je zetten? Hoe ga je je boek financieren? Wat is er nog nodig om je verhaal goed op papier te zetten? Hoe wil je dat je boek er uit gaat zien? Op welke papiersoort ga je je boek drukken en welke drukker past bij jouw wensen? Wanneer wil je je boek presenteren en aan wie?

Samen met Susanna (schrijver en uitgever) en Robin (illustrator en vormgever) ga je twee uur aan de slag om de weg naar jouw boek te bepalen. Door middel van voorbeelden, praktische tips en (nieuwe) ideeën komen we samen tot een uitgeefplan. Je bent begonnen!
Ja, ik wil mijn boek uitgeven