Focus op mijn missie

Uitgeven en bloggen, waarom doe ik nog steeds allebei? Moet ik niet eens gaan kiezen? Focusss… hoor ik zoveel mensen zeggen.

Ben ik nu uitgever, trainer, coach, schrijver, redacteur, productmanager, regeltante, netwerker of blogger?

Als uitgever zou ik kunnen kiezen tussen managementboeken, thrillers, gedichten, kinderboeken of bedrijfsmagazines. Als schrijver schrijf ik blogs, webteksten, interviews, boeken, gedichten, onzin en nog veel meer. En zelfs als netwerker heb ik gekozen om verschillende wegen te bewandelen. Kan ik niet kiezen?

Keuzes maken

Ik geef toe dat keuzes maken niet altijd mijn sterkste kant is, mijn interesses zijn breed, ik vind alles leuk, gezellig en belangrijk en ik kan veel (en ook als ik het nog niet kan, zul je dat mij niet zo snel horen zeggen). Vanuit dit zelfvertrouwen weet ik dat het meestal wel goed komt en anders leer ik van de fouten die ik maak. Toch ben ik het nu aan het opschrijven, omdat schrijven voor mij een en ander op een rijtje zet. Maar laat ik eerst eens beginnen met mijn missie.

Mijn missie is om mensen te laten ontdekken dat schrijven leuk is en dat je er doelen of resultaten mee kunt behalen en dat schrijfdromen kunnen uitkomen.

Ik ben resultaatgericht, heb een doel in het leven en ik maak mijn dromen waar. Ik bereik dit door te schrijven, door te delen en door te vertellen. Dit is mijn pad, mijn focus.

Vanuit mijn missie

Plezier beleven met schrijven gaat over de trainingen, lezingen geven, scholen bezoeken, workshops en cursussen geven, de schrijfochtend bij Plukker.

Het resultaat kan zijn dat je gevonden wordt met goed geschreven blogs, maar ook dat je niet meer hoeft te ploeteren als je gaat schrijven. Of het resultaat kan zijn dat je structuur opbouwt in verhalen en overzicht creëert. Het resultaat kan zijn dat je een boek of bedrijfsmagazine uitgeeft met als doel het laten groeien van jouw bedrijf of organisatie. Het resultaat kan ook zijn een glimlach op je gezicht, een trotse blik of een geïnspireerd kind.

Doelen kunnen zijn ‘dat boek af voor de zomer’ of ‘vermogen opbouwen met mijn bedrijf’.

Dromen zijn bijvoorbeeld: ooit een boek schrijven of kunnen leven van mijn schrijfwerk.

En nog meer…

Dit is mijn keuze. Dit is wat ik doe.

Leessst is, en wordt nog meer, een bedrijf waarin deze missie diep verzonken is. Breed, maar met een duidelijk doel en een focus.

Mijn missie is om mensen te laten ontdekken dat schrijven leuk is en dat je er doelen of resultaten mee kunt behalen en dat schrijfdromen kunnen uitkomen.

Punt.

Stap voor stap naar het uitgeven van jouw boek

Waarom zakelijk bloggen?

Wat doet een schrijfcoach?

Schrijven

Trainen

Uitgeven

Vertel me meer…

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN