Droom jij van een succesverhaal?

Ik droom van reizen, succesvol zijn met mijn bedrijf, gezondheid en geluk voor mijn gezin, mooie boeken waarin ik kan wegzweven, het schrijven van een historische roman, verhalen delen, de zon – warmte, een fijne wereld voor iedereen…

Om mijn dromen uit te laten komen heb ik een plan nodig. Als ik wil reizen, waar wil ik dan naartoe? En met wie? Wanneer wil ik er naartoe en waarom? Als ik van mijn droom een succes wil maken, dan zal ik mijn wensen op papier moeten zetten, dan heb ik een goede reisagent nodig of een reisbureau om me te helpen met het vertalen van mijn wensen. Financieel moet het haalbaar zijn en ik moet voldoende middelen hebben, zodat ik me tijdens de reis ook geen zorgen hoef te maken om geld. Ik wil de zon zien, dus moet ik de juiste bestemming kiezen. Ik wil samen met mijn gezin reizen. Ik wil naar een veilige plek, ik wil avonturen beleven, veel natuur, een schoon verblijf, et cetera et cetera….

Er is dus nogal wat nodig om van mijn droom een succes te maken.

  • Een idee
  • Een plan
  • Een wensenlijst
  • Experts
  • Informatie

Maak een succesverhaal van jouw boek!

Is het jouw droom om een boek te schrijven, of om als expert gezien te worden? Wil je meer trainingen en/of coachgesprekken en lezingen geven? Wil je het podium pakken en een succes maken van jouw verhaal? Ga dan eens met ons in gesprek… 

Wil je meer weten over uitgeven bij Leessst?

Wil je meer blogs lezen over uitgeven?

Voor exclusieve schrijftips kun je je inschrijven voor de nieuwsbrieven.

Voor succesverhalen kun je kijken in de shop van leessst of op de pagina met testimonials.

 

Naar de shop!

LEESSST, jouw uitgeverij in Schagen