Een schrijftraining Incompany

Worstelen de medewerkers binnen jouw bedrijf ook met het schrijven van waardevolle content voor op de website of sociale media? Of wil je als organisatie beginnen met bloggen, maar is de eerste stap nog niet gezet?

Combineer dan onderstaande trainingen en ga aan de slag!

 

 

Training: Creëer Waardevolle Content

 

Wil jij websiteteksten en blogs schrijven die gevonden, gelezen en gedeeld worden én die resultaat opleveren?

Na het volgen van de training merk je dat het schrijven je veel makkelijker afgaat, je hoeft niet meer te ploeteren en je haalt direct resultaat met jouw geschreven tekst.

Jij leert schrijven voor jouw doelgroep; teksten die SEO geschreven zijn en die dus gevonden worden. Je weet hoe belangrijk de koppen en tussenkoppen zijn van jouw teksten, hoe je een goede blog, blogpagina of websitetekstopbouwt en je weet hoe je deze via de verschillende sociale mediakanalen kunt delen. Ook weet jij hoe belangrijk het is om vragente stellen in een tekst. En je kunt dit allemaal op een eenvoudigeen snelle manier toepassen!

In een dagdeel (van 9.00 – 12.30 uur of van 13.30 – 17.00 uur) heb jij stappen gezet naar het creëren van waardevolle content voor op de website.

En wil je een compleet plaatje op jouw website, vul bovenstaande workshop dan aan met de

 

Training: Wat is het verhaal van jouw bedrijf?

In deze workshop die ook en dagdeel zal duren, schrijf je de teksten voor je Over-ons-pagina en de teksten voor sociale media of een gratis ebook. Je gaat aan de slag met storytelling.

Want elk bedrijf kent zijn eigen bestaansgeschiedenis, heeft zijn eigen verhaal en kan iets over zichzelf of zijn of haar medewerkers te vertellen. Wat zijn jouw onderscheidende kwaliteiten, hoe schrijf je promotieteksten en wat kun je doen om vertrouwen te winnen bij jouw (potentiële) klanten.

We gaan dit oefenen en toepassen.

Voor beide trainingen geldt, dat je het boek Hoe schrijf je zakelijke blogs van Susanna Florie cadeau krijgt en schrijfwaren. De trainingen zijn los van elkaar te volgen, maar fijn complementair aan elkaar. De training zal volledig op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf of organisatie.

Wil jij deze training(en) aanbieden? Neem dan contact op met Susanna Florie: susanna@leessst.com, dan bespreken we de mogelijkheden.

Zakelijk bloggen loont. Letterlijk!

Wist je dat:

  1. je veel meer bezoekers naar je website trekt als je blogt?
  2. je gemiddeld 5x meer bezoekers op je website krijgt als je blogt?
  3. hoe meer je blogposts gedeeld worden op sociale media, hoe geloofwaardiger je overkomt?
  4. ruim 60% van de consumenten weleens iets gekocht heeft via een blogartikel?
  5. internetgebruikers heel veel blogs lezen?
  6. je kunt bouwen aan een vertrouwensrelatie via een blog?
  7. bedrijven met een blog gemiddeld 125% meer aanvragen voor opdrachten krijgen?

“Bloggen is toch voor jongeren? Foodbloggers, fashionbloggers, reisbloggers… Je hebt blogs over wat men elke dag meemaakt, blogs over de kat van de buren en blogs over kinderen. Volgers, delers, likers… Ik heb weleens gehoord over influencers die bloggen en vloggen, maar zakelijk bloggen?”

Extra aandacht voor jouw bedrijf

Zakelijk bloggen is de manier om extra aandacht voor je website te genereren, om hoger in de ranking van Google te komen, om jouw product of dienst te verkopen en om het vertrouwen van jouw (potentiële) klanten te winnen. De feiten spreken voor zich. Een bedrijf dat zakelijk blogt, verkoopt meer, wekt vertrouwen, wordt door Google hoger gerankt en is succesvoller dan een bedrijf dat niet (wil) bloggen.

Bloggen is bovendien leuk, bindt medewerkers aan je bedrijf, geeft een gevoel van saamhorigheid, maakt menselijk en genereert direct resultaat.

Meer weten over een schrijftraining incompany?

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN