Dit boek vertelt je het prachtige verhaal van twee ondernemers die door hun inzichten te delen nog meer in hun kracht komen.

 

Op 27 september 2018 presenteerden ondernemer Monique Ravenstijn en arbeidspsycholoog Drs. Lies Wouters-Soomers hun boek Hoe dan?Zoek je eigen superkracht. Hoe dan? Is een boek wat je op het puntje van je stoel laat zitten, omdat deze twee ondernemende vrouwen niet alleen nog dichter tot elkaar komen door elkaar brieven te schrijven, maar ook hun eigen superkracht vinden.

 

Hoe dan?

Succesvol ondernemer Monique Ravenstijn neemt je mee in haar persoonlijke veranderingsproces. Ze gaat op zoek naar zichzelf en schrijft op hoeveel geluk en succes dat in haar leven brengt. Ze stuurt ontwapenende brieven naar de, voor haar onbekende, arbeidspsycholoog Lies Wouters-Soomers. Lies legt in haar antwoorden uit hoe dit proces werkt in de positieve psychologie. Zij geeft Monique tips hoe je bij jezelf en bij je omgeving veranderingen kunt teweegbrengen. Door de brieven leren Lies en Monique elkaar steeds beter kennen, wat je als lezer op het puntje van je stoel laat zitten. Dit boek vertelt je het prachtige verhaal van twee ondernemers die door hun inzichten te delen nog meer in hun kracht komen.

Drs. Lies Wouters-Soomers

Drs. Lies Wouters-Soomers is arbeids- en organisatiepsycholoog en eigenaar van OMG Advies. Als trainer en coach werkt zij zowel regionaal als internationaal met teams en individuele medewerkers. Zij heeft een passie voor de positieve psychologie en gebruikt de nieuwste inzichten uit de wetenschap om mensen en bedrijven maatwerk aan te bieden. Waar ze vooral gelukkig van wordt, is mensen helpen gelukkiger en gezonder in hun werk, en daardoor ook in hun leven te staan.

Monique Ravenstijn

Monique Ravenstijn is eigenaar van verschillende Jumbovestigingen. Net als de afgelopen vijf generaties in haar familie, is zij bezig haar eigen gedachtegoed te bouwen: onder andere door haar duurzaamheidsformule Jeelink. Zij spreekt regelmatig tijdens evenementen en is de trotse moeder van drie opgroeiende kinderen. Haar missie is om alles uit zichzelf en haar medemens halen. Ze wil verbinding brengen tussen mensen maar ook tussen producten.

Informatie over het boek:

De prijs van het boek: € 29,95
Verschijningsdatum: 27 september 2018
Verschijningsvorm: hardcover, 220 pagina’s
Verzendkosten: €1,95
Wil je het boek alvast bestellen, ga dan naar: www.omgadvies.nl
Ik wil Hoe dan? bestellen

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN