EEN BOEK VERHOOGT JE EXPERTSTATUS

BEN JIJ EEN EXPERT…

Een expert is iemand die heel goed ergens in is; beter dan anderen. Je kunt alles aan deze persoon vragen. Je bent ook een expert als je soms iets niet weet, maar als je aangeeft dat je het gaat uitzoeken. Een antwoord komt wel, want zij weten waar ze het kunnen vinden, de experts…

Een Expert is een persoon deskundig in een vakgebied. De term expert, in het Latijn expertus, betekent ook wel ‘ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk’. Een expert is iemand die bijzonder goed bekend is met een bepaald onderwerp. Een expert wordt vaak, in prive of beroepsmatig, als deskundige geraadpleegd.

(Bron: http://www.ensie.nl/paul-aelen/expert)

DELEN?

Als expert wil je delen, vragen beantwoorden, er omzet mee genereren, ‘in beeld’ zijn, jij wil die expertstatus bevestigd zien. Maar hoe doe je dat nu?

  • Je vertelt het
  • Je deelt het op Social Media
  • Je werkt als expert binnen een bedrijf, dus men noemt je zo
  • Je kunt een boek schrijven en dit delen of verkopen

EEN BOEK?

Ja, een boek, iets tastbaars, iets om na te laten aan de wereld, je doet ertoe en buiten dat, is het praktisch gezien natuurlijk ontzettend handig voor je naamsbekendheid, het is een uitstekend naslagwerk, je hebt altijd een relatiegeschenk voorhanden en het is fijn om jouw expertise als product te kunnen laten zien.

Wij, Eveline en Susanna, gaan je hiermee helpen. Wij hebben namelijk onze expertises op het gebied van schrijven, redactie en uitgeven samengebracht.

HOE DOE JE DAT?

Bespaar kostbare tijd en geef je op voor de training Ben jij expert? Schrijf een boek! op dinsdagavond 10 juli 2018 in Pand Raak in Schagen. De training duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Je krijgt informatie over coaching, schrijven, ghostwriting, redactie, opmaak en marketing, kortom het hele schrijf- en uitgeefproces. Je gaat direct aan de slag met een jouw idee en met schrijven.

De kosten voor deze avond zijn €69,- pp ex BTW. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar inschrijven@leessst.com.

Eveline Broekhuizen, Elibro Tekst en Redactie

Susanna Florie, Leessst Uitgeverij 

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN