BEN JIJ EEN EXPERT…

Een expert is iemand die heel goed ergens in is; beter dan anderen. Je kunt alles aan deze persoon vragen. Je bent ook een expert als je soms iets niet weet, maar als je aangeeft dat je het gaat uitzoeken. Een antwoord komt wel, want zij weten waar ze het kunnen vinden, de experts…

Een Expert is een persoon deskundig in een vakgebied. De term expert, in het Latijn expertus, betekent ook wel ‘ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk’. Een expert is iemand die bijzonder goed bekend is met een bepaald onderwerp. Een expert wordt vaak, in prive of beroepsmatig, als deskundige geraadpleegd.

(Bron: http://www.ensie.nl/paul-aelen/expert)

DELEN?

Als expert wil je delen, vragen beantwoorden, er omzet mee genereren, ‘in beeld’ zijn, jij wil die expertstatus bevestigd zien. Maar hoe doe je dat nu?

  • Je vertelt het
  • Je deelt het op sociale media
  • Je werkt als expert binnen een bedrijf, dus men noemt je zo
  • Je kunt een boek schrijven en dit delen of verkopen

EEN BOEK?

Ja, een boek, iets tastbaars, iets om na te laten aan de wereld, je doet ertoe en buiten dat, is het praktisch gezien natuurlijk ontzettend handig voor je naamsbekendheid, het is een uitstekend naslagwerk, je hebt altijd een relatiegeschenk voorhanden en het is fijn om jouw expertise als product te kunnen laten zien.

HOE DOE JE DAT?

Ga voor een kennismakingsgesprek met Susanna Florie. Ze is schrijver, trainer en uitgever bij Leessst. Uit eigen ervaring weet zij wat een boek voor je kan betekenen. Ze schreef de boeken Daisy en Hoe schrijf je zakelijke blogs?. Samen met jou, de auteur, en met de hulp van diverse experts uit haar netwerk helpt ze je met het uitgeven van je boek, e-book of whitepaper. Ze helpt je met alle praktische zaken, zoals het aanvragen van een ISBN en het aanmelden van het boek bij het Centraal Boekhuis voor verkoop via alle online verkooppunten en de boekhandel. Ze maakt een planning, houdt het overzicht, geeft marktetingtips en -adviezen en kent de wegen die je moet bewandelen op weg naar je boek. Ze zoekt een geschikte drukker uit die past bij de missie van jouw bedrijf of boek en plaatst je boek gratis in de shop van Leessst.

Haar sterke punt is marketing: want de verkoop van je boek is misschien nog wel belangrijker als het schrijven, vormgeven en uitgeven ervan.

Ik wil ook een boek!

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ IN SCHAGEN