Begrijpen en geloven

People don’t buy what you do, but why you do it.

Dit schreef ik eerder in een blog en in mijn nieuwsbrief.

Het waarom leert ons begrijpen.

Het begrijpen laat ons geloven.

Ik merk dat ik in deze tijd ook wil begrijpen en geloven in een goede afloop voor iedereen. Ik wil het Covid-19 virus begrijpen. Ik wil de premier begrijpen, het nieuws, de overledenen, de zieken, de beslissingen, het nieuwe werken, de kinderen thuis van school, de mensen om me heen…

Ik merk dat als ik ga begrijpen, dat er dan geloof in een goede afloop komt, dat ik dan ga geloven in ‘we volgen de juiste koers’. Ik ga in mezelf geloven en in mijn gezin: wij kunnen dit. Ik ga geloven dat we lessen gaan leren, inzichten gaan krijgen, creatiever geworden zijn en patronen hebben doorbroken.

Maar hoe lang?

Hoeveel veranderingen nog?

Hoeveel angst, onrust en onzekerheid nog?

Hoeveel mensen worden er nog ziek?

Hoeveel mensen gaan er nog overlijden?

Kunnen we dit aan als mens? Als maatschappij? Als land? Als wereld?

We weten het niet. Daarom probeer ik te begrijpen zodat ik kan gaan geloven.

En is dit marketing?

Nu even niet…

Misschien later…

Begin nu aan later. Lees, schrijf, plan, wees creatief, zorg en houdt vol!

Handige linkjes:

www.leessst.com

shop.leessst.com 

Wil je starten met het schrijven van je boek, kijk dan eens op https://shop.leessst.com/product-categorie/leren/. Misschien kan een van de sessies of trainingen je op weg helpen, ze zijn allemaal online te volgen. Stuur een mail naar info@leessst.com voor meer informatie.

Structuursessie: https://shop.leessst.com/product/structuursessie-voor-je-boek/

Uitgeefplan: https://shop.leessst.com/product/een-uitgeefplan-voor-jouw-boek/

Boekmarketingplan: https://shop.leessst.com/product/workshop-boekmarketing-zichtbaarheid-verkoopt/

Wil je meer weten:

Wil je meer weten over uitgeven bij Leessst?

Wil je meer blogs lezen over uitgeven?

Voor schrijftips kun je je inschrijven voor de nieuwsbrieven.

 

Ja, ik wil lezen en leren

LEESSST, jouw uitgeverij in Schagen