ROEP MAAR!

BEGELEIDING VAN IDEE TOT BOEKHANDEL

Door hard te roepen, kom je boven die menigte uit. Met veel vallen en opstaan ga jij bereiken wat je wil. Door het samen te doen, schep jij het fundament waarop je kunt bouwen?

Zomaar wat dingen die in me opkomen als ik naar de dobbelstenen kijk; story cubes zijn een manier om creativiteit op te roepen, om ideeën te krijgen en om te beginnen met schrijven. Zo begin ik, maar ben jij al begonnen?

SCHRIJF HET OP

Ik schrijf het allemaal maar op, mijn ideeën.

Schreeuwen heeft geen zin, roepen wel: laat je horen! Schep, maar schep niet op. Spring in het diepe, maar verdrink niet. Zoek verbinding, maar ga voor vertrouwen, warmte, gevoel en leidt elkaar naar mooie bestemmingen. Schrijf het op, maak samen de mooiste verhalen en ga! Doe het!

SAMENWERKEN

Samen met Eveline werken, dat is warmte. Samen schrijven, scheppen, roepen en af en toe een sprong in het diepe. Je vangt elkaar op, luistert en vindt elkaar in een gezamenlijke passie: schrijven. Wij hebben het leukste werk wat er is. Naast het schrijven, coachen wij auteurs, we helpen en werken samen om een product te realiseren -> jouw boek.

MOGELIJKHEDEN

Eveline en ik begeleiden je van idee tot boekhandel. Van een manuscript naar een gedrukt exemplaar: jouw boek op de plank. Jouw expertise is vastgelegd en jouw verhaal is te lezen.

NEEM EENS CONTACT OP, DAN KUNNEN WE SAMEN KIJKEN WAT ER MOGELIJK IS MET JOUW IDEE OF MANUSCRIPT: INFO@LEESSST.COM

LEESSST, JOUW UITGEVERIJ, TEKST- EN TRAININGSBUREAU IN SCHAGEN